Gizlilik Politikası ve Web Sitesi Kullanım Şartları - GebelikBelirtileri.net

Gizlilik Politikası ve Web Sitesi Kullanım Şartları

Gebelikbelirtileri.net sitesinde yer alan hiçbir içerikte, zararlı sitelere yönlendirici veya farklı görüşleri dikte edici bağlantı bulunmamaktadır. Yorumlarda yazılan elektronik posta adresleri tamamen gizlidir, kimse ile paylaşılmaz; sadece gerektiğinde yorum sahibine ulaşabilmek üzere saklanırlar.

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz?

Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

İletişim formları

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) İçerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkileşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Çerez (Cookie) Politikası Metni

Birçok web sitesi, teknik, işlevsel, deneyim kalitesini arttırmak ve benzeri birçok sebepten “Çerez” (Cookie) kullanmaktadır. Aşağıda “çerez” (Cookie) kullanımımız, kullanıcıların bu çerezleri çeşitli mecralarda nasıl yönetebileceği açıklanmaktadır.

Çerez (Cookie) Nedir?

Çerez (Cookie), herhangi bir İnternet sitesi tarafından bilgisayara bırakılan bir tür tanımlama dosyasıdır. Çerez dosyalarında oturum bilgileri ve benzeri veriler saklanır. Çerez kullanan bir site ziyaret edildiğinde bu site, erişimin yapıldığı tarayıcıya sabit diske bir ya da daha fazla çerez bırakma konusunda talep gönderebilir. Çerezler, siteyi ziyaret eden kişilere ait isim, yaş, adres, cinsiyet gibi kişisel verileri barındırmazlar.

Çerezler hakkında daha detaylı bilgi edinmek için lütfen www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org sitelerini ziyaret ediniz.

Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(KVKK) ve ilgili diğer mevzuat kapsamında elde edilen kişisel verileriniz, kanunda tanımlanan veri sorumlusu sıfatıyla korumamız altındadır. Gebelikbelirtileri.net olarak tarafınıza hizmet sağlamak amacıyla, demo uygulama açma sırasında alınan bilgiler , iletişime geçilebilmesi için bırakılan kontak bilgileri , e-bültene kayıt olma sırasında paylaşılan bilgiler (ad soyadı, kurum adı, e-posta adresi, telefon numarası gibi, vb.)ile  kişisel veri tanımına giren her türlü verinin aşağıdaki koşullar ve kapsamda gebelikbelirtileri.net tarafından toplanmakta, kullanmakta, korunmakta, işlenmekte, muhafaza edilmekte, paylaşılmakta, silinmekte ve imha edilmektedir.

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-QQBWM3MT17"></script>
<script>
  window.dataLayer = window.dataLayer || [];
  function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
  gtag('js', new Date());

  gtag('config', 'G-QQBWM3MT17');
</script>